ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
درود
در ساعت نخست که دیر هم آغاز شد به سبب تاخیر این بنده، به جای پرداختن به دفتر نوشته های دوستان به آموزش خط و زبان پهلوی پرداختیم و دوستان با الفبای این زبان آشنا شدند.
در ساعت دوم به تکنیک نویسندگی بر اساس محور جانشینی و موضوع سبک شناسی بر اساس محور همنشینی پرداختیم.
در ساعت سوم، موضوع محورهای همنشینی و جانشینی و تکنیک نویسندگی مطرح شد و بجز موضوع سبک شناسی به بررسی تفاوت گونه شعر کودک و شعرهای دیگر پرداخته شد. نیز درباره ترجمه بسم اله الرحمن الرحیم و امکان ترجمه پذیری واژه های آن بحث کردیم. در میانه درس، تا جایی که یادم می آید درباره خیارشور و ترشی و غذای امام حسین و مادرپخت و حتی گاوداری هم حرف زدیم.
تا اینجا به مباحث تاریخ زبان فارسی، سبک شناسی، دانشهای زبانی مختلف، و چیزهایی از این دست پرداخته ایم. تا چند جلسه بعد به مهارت نویسندگی خواهیم پرداخت. همراهان علاقمند به زبان پهلوی میتوانند نمونه خط آن را از یادداشت هفته قبل بردارند و ملاحظه کنند. م.ب.