ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
امروز هر دو کلاس در ساعت نخست برگزار شد. بحث ار فرهنگ و ادبیات عامه بود. این بحث از موضوعات مورد علاقه این بنده است و نوعا از بیان کردنش خوشنود میشوم. امیدوارم برای همراهان هم خوب بوده باشد. به مناسبت بحث از داستان زهرمار خان، تعبیر بوق سگ، جواد و جوات و جواد مخفی و ماتیز تحصیل کرده و خیارشور، واژه مهربان، علل گرایش به عرفان بعد از حمله مغول، انوع غذا و دوا، طرز پختن شوربا، اسب ابرش و اسب سپید، مصلحات گوشت و طرز پختن کباب، تفاوت حرارت آتشهای مختلف، و چیزهایی از این دست هم صحبت کردیم. قصدم تحریک کردن ذوق شما درباره چیزهایی بود که می بینید و میشنوید تا موضوع فرهنگ و ادبیات عامه کاملا ملموس و کاربردی شود. لطفا فرق غذا و دوا را به خاطر بسپارید چون در موضوع نقد ادبی و تقسیمات زبان و ادبیات به آن شدیدا نیاز داریم. روز خوبی داشته باشید. م.ب.